Wij leveren de juiste reachtrucks voor uw bedrijf

Uitstekend onderhouden reachtrucks

Wanneer u op zoek bent naar betaalbare reachtrucks die op korte termijn geleverd worden, helpt Petim u graag op weg. Ons assortiment bestaat uit allerlei betrouwbare interne transportmachines. Naast reachtrucks leveren wij ook heftrucks, pallettrucks, elektrotrekkers en stapelaars.

Voor een faire prijs

Petim werkt met scherpe prijzen en kwalitatief uitstekende machines. Onze reachtrucks worden geleverd met een veiligheidskeuring en 3 maanden garantie. Wij leveren machines van bekende merken zoals Still, BT, Linde, Jungheinrich, Lafis en Toyota. Petim heeft een breed assortiment op voorraad waardoor wij een korte levertijd kunnen beloven.

Ervaren personeel

Het personeel van Petim heeft gezamenlijk meer dan 25 jaar ervaring. Wij hebben betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarbij zijn onze reachtrucks uitstekend onderhouden. Wanneer u een bestelling betaalt wordt de opdracht tot levering gelijk doorgegeven. Zo zorgen wij dat deze meestal de volgende dag al bezorgt wordt. Ook afhalen is mogelijk.

Bel of mail direct

Neem nu contact op met Petim wanneer u vragen heeft of met ons wil bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Gebruik daarvoor het contactformulier of mail naar info@petim.nl. Bellen kan ook met 0416 – 696575. Wilt u uw bestelling op komen halen, kom dan naar Veen. Wij zijn gevestigd aan de Wielstraat 19b.