Wilt u gebruik maken van palletwagens?

Uitstekende kwaliteit palletwagens bij Petim

De palletwagens van Petim zijn van een uitstekende kwaliteit. U bent welkom om deze interne transportmachines van ons af te nemen. Wij bieden een ruim assortiment van palletwagens aan, welke snel geleverd kunnen worden. Aarzel niet om ons aanbod online te bekijken.

Ook voor service

Wanneer u in zee gaat met Petim weet u zeker dat betrouwbaarheid en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staan. De palletwagens die u bij ons koopt worden geleverd met 3 maanden garantie. De betrouwbare jonge interne transportmachines hebben bovendien een veiligheidskeuring gehad. Ook voor andere machines zoals heftrucks, reachtrucks en elektrotrekkers bent u bij ons aan het juiste adres.

Korte levertijd

Petim heeft een breed assortiment, en alles op de site is op voorraad. Dit betekent dat wij direct na betaling leveren. Meestal is dit al de volgende dag. Hierbij is het mogelijk dat wij de bestelling naar u brengen of u deze komt ophalen. Wij werken met faire prijzen voor onze uitstekende palletwagens, en ons personeel helpt u graag.

Wij helpen u direct

Aarzel niet om contact met ons op te nemen indien u een bestelling wilt plaatsen. U bereikt ons het snelst door te bellen met 0416 – 696575 of het contactformulier te gebruiken. Mailen is ook mogelijk naar info@petim.nl. Kom gerust bij ons langs aan de Wielstraat 19b in Veen.