Wilt u graag een palletwagen kopen?

Een goede palletwagen kopen doet u bij Petim

Bent u op zoek naar een palletwagen ? Wilt u deze kopen voor een goede prijs? Petim heeft een uitgebreid assortiment interne transportmachines te koop. Een palletwagen kopen bij Petim is trouwens makkelijk en snel. Wij leveren vaak de volgende dag al.

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Petim heeft betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Hierom leveren wij elke interne transportmachine met 3 maanden garantie. Ook zorgen wij voor een veiligheidskeuring. De palletwagen die u bij ons komt kopen wordt uit eigen voorraad geleverd. Hierdoor hebben wij een korte levertijd.

Uitstekende service

Met een ervaren team zet Petim zich altijd in om te zorgen dat u volledig tevreden bent met uw bestelling. Een palletwagen kopen betekent dat u deze snel bezorgt krijgt. Ook de service verzorgen wij dankzij diverse servicebedrijven door het hele land. Hier kunt u terecht voor het onderhoud, reparaties en veiligheidskeuringen.

Neem direct contact op

Wacht vooral niet om het aanbod van Petim online te bekijken. Wilt u een bestelling ophalen dan bent u welkom in Veen aan de Wielstraat 19b. Natuurlijk is contact met ons opnemen ook mogelijk. Dit doet u per telefoon op het nummer 0416 – 696575 of per e-mail naar info@petim.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen

.