Zoekt u een heftruck occasion?

Petim verkoopt u een goed onderhouden heftruck occasion

Met een heftruck occasion bespaart u geld op een nieuwe machine, maar profiteert u wel van de inzetbaarheid van een heftruck. Petim levert uitstekende kwaliteit interne transportmachines. Een heftruck occasion die u bij ons koopt wordt met een veiligheidskeuring en 3 maanden garantie geleverd.

Breed assortiment op voorraad

Het aanbod van Petim bestaat uit uitstekende kwaliteit transportmachines. Naast een heftruck occasion bent u bij ons ook op het juiste adres voor een reachtruck, pallettruck, elektrotrekker of stapelaar. Wij hebben onze eigen voorraad en kunnen hierdoor op korte termijn leveren. Wij zijn actief in heel Nederland en in het buitenland.

Betrouwbaarheid en kwaliteit

Bij Petim staat de betrouwbaarheid van uw heftruck occasion voorop. Onze ervaren personeel met gezamenlijk meer dan 25 jaar ervaring, draagt hier zorg voor. Bovendien bieden wij diverse servicebedrijven bij u in de buurt die onderhoud, reparaties en veiligheidskeuringen verzorgen. Uw bestelling wordt na betaling meestal direct verzonden, of u kunt deze zelf ophalen.

Bel of mail meteen

Neem gerust contact op met Petim als u vragen heeft of wilt bespreken hoe wij u van dienst kunnen zijn. Mailen doet u met info@petim.nl of gebruik het contactformulier. Bellen kan natuurlijk ook, dit doet u met 0416 – 696575. Indien u langs wilt komen bent u welkom in Veen aan de Wielstraat 19b.