De beste kwaliteit elektrische pompwagen

Een elektrische pompwagen voor een faire prijs

U zoekt een elektrische pompwagen, waarbij betrouwbaarheid en kwaliteit voor u van groot belang zijn. Dan helpt Petim u graag. Wij delen namelijk uw waarden. De elektrische pompwagen die u bij ons bestelt wordt geleverd met een veiligheidskeuring en 3 maanden garantie.

Snelle levering

Petim werkt met een eigen voorraad. Ons assortiment zoals dat op de website staat is direct leverbaar en heeft een korte levertijd. Uw elektrische pompwagen is meestal de dag na de betaling al klaar om geleverd te worden. Het is ook mogelijk voor u om de bestelling zelf op te halen. Wij werken met bekende merken zoals Still, BT en Linde. Bekijk het aanbod elders op onze website.

In 2007 opgericht

Het bedrijf Petim is in 2007 opgericht om als leverancier van uitstekende interne transportmachines op te treden. Naast een elektrische pompwagen verkopen wij u net zo makkelijk een heftruck, reachtruck, pallettruck of stapelaar. Ons personeel heeft bij elkaar meer dan 25 jaar ervaring. Bovendien verzorgen wij ook de nodige service door het hele land.

Neem nu contact op

Petim helpt u graag dus aarzel niet om ons te bellen op 0416 – 696575 of het contactformulier in te vullen. Mailen is ook mogelijk naar info@petim.nl. Wilt u uw bestelling op komen halen? Wij zijn gevestigd aan de Wielstraat 19b te Veen.