Op zoek naar elektrische pallettrucks?

Petim levert uitstekende kwaliteit elektrische pallettrucks

Wanneer u elektrische pallettrucks zoekt waar u op kunt vertrouwen, die echt een toevoeging zijn voor uw bedrijf bent u bij Petim op de juiste plek. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste elektrische pallettrucks en zorgen daarna voor een snelle, goede levering.

Elke interne transportmachine 3 maanden garantie

Petim zet zich in om te zorgen voor betrouwbare elektrische pallettrucks die van een uitstekende kwaliteit zijn. Hierbij zorgen wij niet alleen voor 3 maanden garantie maar ook een veiligheidskeuring. Bovendien werken wij met bekende topmerken zoals BT, Jungheinrich, Linde, Toyota, Lafis en Still.

Alles op de website is op voorraad

Ons online assortiment hebben wij op eigen voorraad. Dit betekent dat wij elektrische pallettrucks direct na betaling kunnen leveren. Vaak is dit al binnen één dag. Ook wanneer u liever uw bestelling zelf komt ophalen is dit mogelijk. Bovendien zorgen diverse servicebedrijven door het hele land dat onderhoud, reparatie en veiligheidskeuringen worden verzorgd.

Neem gerust contact op

Aarzel niet om in contact te komen met Petim. Wij staan voor u klaar. Mailen doet u met info@petim.nl of gebruik het contactformulier. Natuurlijk is bellen ook mogelijk met 0416 – 696575. Wilt u uw bestelling graag zelf op komen halen dan bent u welkom op de Wielstraat 19b te Veen.