Vind de juiste elektrische pallettruck voor uw bedrijf

Petim levert een goede elektrische pallettruck

Wanneer u op zoek bent naar een elektrische pallettruck, heeft Petim de juiste machines voor u. Wij werken met bekende topmerken zoals BT, Still, Lafis, Linde, Jungheinrich en Toyota. Bovendien vinden wij kwaliteit en betrouwbaarheid erg belangrijk. Uw elektrische pallettruck wordt dan ook afgeleverd met 3 maanden garantie.

Vandaag betaald, morgen afgeleverd

Petim werkt met een breed assortiment dat wij in eigen voorraad hebben. Hierdoor kunnen wij een korte levertijd beloven. Indien u vandaag betaald wordt de opdracht om te leveren direct gegeven. Vaak is dit de volgende dag al. Ook is het mogelijk dat u de machine zelf komt ophalen.

Een breed assortiment

Het aanbod van Petim bestaat uit vele verschillende modellen van gerenommeerde merken. De elektrische pallettruck die u bij ons bestelt is voorzien van een veiligheidskeuring. Diverse servicebedrijven door het hele land zorgen voor het onderhoud, de reparaties en veiligheidskeuringen bij u in de buurt.

Neem meteen contact op

Wij helpen u graag met het bespreken van de mogelijkheden of het maken van een afspraak. Neem daarom contact op met Petim door een e-mail te sturen naar info@petim.nl of te bellen naar 0416 – 696575. Ook is het mogelijk het contactformulier in te vullen. Wanneer u langs wilt komen is dit mogelijk aan de Wielstraat 19b in Veen.