Optimale kwaliteit elektrotrekkers

Elektrotrekkers met 3 maanden garantie

Wanneer u elektrotrekkers voor uw bedrijf nodig heeft, kunt u deze snel en gemakkelijk aanschaffen. Petim zorgt voor uitstekende kwaliteit elektrotrekkers die uit onze eigen voorraad worden geleverd. Bovendien staan betrouwbaarheid en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel.

Een uitgebreid assortiment

Het aanbod van elektrotrekkers dat u bij Petim vindt, bestaat uit interne transportmachines van vooraanstaande merken. Zo bieden wij onder andere STILL, Linde en BT machines aan. Elke transportmachine die u bij ons aanschaft wordt geleverd met 3 maanden garantie.

Petim staat voor u klaar

Wij zijn actief in Nederland maar ook in het buitenland. Aarzel dan ook niet om uw elektrotrekkers bij ons te bestellen. Met ons aanbod op voorraad zijn wij in staat direct te leveren. Na betaling is de levering vaak al de volgende dag onderweg. U bent ook vrij om de machine zelf op te komen halen.

Wij helpen u nu

Neem gerust contact op met Petim als u vragen heeft of wilt bespreken hoe wij u van dienst kunnen zijn. Mailen doet u met info@petim.nl of gebruik het contactformulier. Bellen kan natuurlijk ook, dit doet u met 0416 – 696575. Indien u langs wilt komen bent u welkom in Veen aan de Wielstraat 19b.