Wilt u een 2e hands heftruck inzetten?

Petim levert een uitstekende 2e hands heftruck

Heeft u een 2e hands heftruck nodig? Bent u op zoek naar een bedrijf dat deze voor een faire prijs, snel kan leveren? Petim helpt u graag. Wij hebben een uitgebreid assortiment van interne transportmachines op voorraad. Uw 2e hands heftruck leveren wij dan ook zeer snel.

Breed assortiment

Het aanbod van Petim bestaat uit verschillende soorten heftrucks, reachtrucks, pallettrucks, elektrotrekkers en stapelaars. Uw 2e hands heftruck wordt door ons geleverd met 3 maanden garantie. Ook voor service bent u bij ons op het juiste adres. Diverse servicebedrijven door heel Nederland verzorgen het onderhoud, reparaties en veiligheidskeuringen.

Meer dan 25 jaar ervaring

Petim is opgericht in 2007 en het personeel heeft bij elkaar meer dan 25 jaar ervaring. Bij ons is betrouwbaarheid en kwaliteit van groot belang. Dit merkt u ook als u een 2e hands heftruck bij Petim afneemt. Bovendien werken wij met topmerken zoals STILL, BT en Linde.

Wij helpen u graag

Neem direct contact met ons op als u graag een aankoop wilt doen of wanneer u vragen heeft. U bereikt ons het snelst door te bellen met 0416 – 696575 of te mailen naar info@petim.nl. Natuurlijk is het contactformulier invullen ook mogelijk. Langskomen is mogelijk aan de Wielstraat 19b in Veen.